Accountmanager Intern | Proxsys Alles-of-niets-ICT
Video Aspect Ratio: 4:1

Vacature: Accountmanager Intern

Gorinchem & Rotterdam   €2800 - €4000

Vacature: Accountmanager Intern

Gorinchem & Rotterdam  

€2800 - €4000


Ben jij de enthousiaste kracht die onze klanten steeds weer blij maakt? Lees dan snel verder!  Wij zoeken een gepassioneerde en klantgerichte Accountmanager Intern om ons gedreven team te versterken. Bij ons staat de klant centraal en jij bent daarin een sleutelrol.

Dit vind jij leuk om te doen:

Als accountmanager intern ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten. Met jouw expertise en enthousiasme help je hen bij het maken van de juiste keuzes binnen ons uitgebreide Proxsys-portfolio. Of het nu gaat om een dringende spoedaanvraag of het beantwoorden van een complexe vraag, jij staat altijd klaar. Onze klanten vertrouwen op jouw kennis en creativiteit om hun wensen waar te maken. Door de nauwe samenwerking tussen de teams kun je altijd rekenen op de hulp van jouw enthousiaste, meedenkende collega’s die net als jij gericht zijn op het beste resultaat. Een tevreden klant, dat is waar je het iedere dag opnieuw weer voor doet.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Zorgvuldig bijhouden en updaten van het CRM-systeem.
  • Het opstellen en borgen van offertes.
  • Verwerken van orders na goedkeuring.
  • Ondersteunen bij ticketaanvragen voor nieuwe locaties.
  • Professioneel afhandelen van klantvragen.
  • Ondersteunen van de accountmanagers.
  • Optimaliseren van interne processen, zoals systeemintegraties en automatisering van klantupdates.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €2800 en €4000, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Teamactiviteiten

Versterk de band met je collega's tijdens activiteiten zoals paintball, skiën, karten, slip cursus of een dag in de Efteling.

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Dit breng jij mee:

Klanttevredenheid is voor jou niet alleen een prioriteit, het is een passie. Jij hebt een commerciële drive. Daarnaast zoeken wij iemand met:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als interne accountmanager bij een ICT-dienstverlener.
  • Ambitie om te groeien in het sales vak.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Als Accountmanager Intern kom je bij Proxsys in een gezellig team te werken. We komen regelmatig bij elkaar om te kijken hoe we ons als businessteam kunnen verbeteren. Die meetings combineren we graag met leuke activiteiten zoals een golfclinic, whipeout, boogschieten of gewoon een lekker pilsje drinken!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Accountmanager Intern?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Accountmanager Intern?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.