Afstudeeropdracht IT Security

Solliciteer nu

Afstudeeropdracht IT Security

Vanaf februari 2019 hebben we binnen Platform team een vette afstudeeropdracht voor een ambitieuze student. Wil jij jezelf verder ontplooien en ga je technische uitdagingen niet uit de weg? Dan hebben wij dé geknipte afstudeeropdracht voor jou!

INTERNSHIP · GORINCHEM

De opdracht_

Cyber security is een belangrijke specialisatie binnen onze afdeling ‘Platform’. We willen ons netwerk continue verbeteren en vooral veiliger maken. We zijn op zoek naar een afstudeerder die ons kan helpen bij het verbeteren van technieken en processen om security lekken en ‘afwijkend gedrag’ eerder aan het licht te brengen. De uitdaging voor jou: je komt in aanraking met allerlei typen datacenter infrastructuren, apparatuur, software en de bijbehorende logging mogelijkheden. Het is aan jou om hier bruikbare informatie uit te halen en hier reporting en dashboarding voor mogelijk te maken. Proberen te denken als een hacker. Jouw creativiteit gaat zorgen voor mooie verbeteringen in ons SOC dan wel Infra.

Jij bent_

  • Ongeremd enthousiast, leergierig en pro-actief;
  • Gepassioneerd over de onderwerpen cyber risk, security, ethical hacking en penetration tests;
  • Momenteel bezig met een HBO of WO studie in de richting van Informatica, Cyber Security of Computer Science;
  • Al enigszins technisch ervaren met IT infrastructuren.
Je krijgt_

  • Een uitdagende opdracht;
  • Een maandelijkse stagevergoeding;
  • Persoonlijke topbegeleiding;
  • Nederlands leukste collega’s;
  • Teambuilding activiteiten en andere leuke uitjes;
  • Toegang tot seminars en conferenties.


Alles_

Voor toptalent is er altijd plaats! Je kan werken met ambitieuze en slimme collega’s, binnen Proxsys is er een open bedrijfscultuur waar veel ruimte is voor innovatie en initiatief. We proberen je zo goed mogelijk te faciliteren, te ondersteunen of te laten doorgroeien. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld je te specialiseren tot CEH of CISSP of juist meer aan de defensieve kant zoals specialisatie in IDS/IPS. Bij Proxsys ben je zelf in control, hoe ga jij je carrière bij ons vormgeven?

Heb jij het Proxsys DNA dat nodig is voor een afstudeerder in IT Security? Dan ben je de kanjer die we zoeken. Ingewikkelde sollicitatiegesprekken en lange sollicitatiebrieven doen we niet aan. Je komt onder het genot van een bak koffie gewoon direct aan tafel bij onze pro’s Richard of Erik.

Dagelijkse dingen_

Hier ga je werken_

In een vet kantoor_