Manager Managed Services | Proxsys Alles-of-niets-ICT

Vacature: Manager Managed Services

📍 Gorinchem / Hybride 💰 €3500 - €5750  👍🏻 Afdeling Improve & Maintain


Als Manager Managed Services coördineer je een beheerteam waar alle voorwaarden al zijn geschapen om een gevarieerd landschap met een heel beperkte set van systemen te gaan beheren als een grote enterprise. Er is al veel gestandaardiseerd. Nu moet de gestandaardiseerde uitlevering evolueren naar gestandaardiseerd beheer. Aan jou de taak om een echte beheer organisatie op te tuigen en de beheerafdeling verder te professionaliseren.

Vacature: Manager Managed Services

📍 Gorinchem/ Hybride

💰 €3500 - €5750   

👍🏻 Afdeling Improve & Maintain


Als Manager Managed Services coördineer je een beheerteam waar alle voorwaarden al zijn geschapen om een gevarieerd landschap met een heel beperkte set van systemen te gaan beheren als een grote enterprise. Er is al veel gestandaardiseerd. Nu moet de gestandaardiseerde uitlevering evolueren naar gestandaardiseerd beheer. Aan jou de taak om een echte beheer organisatie op te tuigen en de beheerafdeling verder te professionaliseren.

Dit vind jij leuk om te doen:

Dit vind jij leuk om te doen 😍

Waar jouw collega’s van de servicedesk reactief bezig zijn, ben jij met jouw beheerteam proactief. Jij zorgt ervoor dat jullie als team zaken voorkomen in plaats van dat ze jullie overkomen. Dit betekent dat je inzicht creëert op zowel technisch- als organisatorisch vlak. Je brengt een beheerstructuur aan zodat jouw team in control komt en afwijkingen kan spotten. Je zorgt ervoor dat jullie als team weten wat je in beheer hebt, zodat jullie bij een escalatie met één druk op de knop kunnen zien welke klanten met welke laptops of welke servers zijn geraakt.  Je houdt overzicht op wat er loopt qua projecten en incidenten en je zorgt ervoor dat jouw mensen de juiste dingen doen.

Vanuit monitoring, vendors en de technische baselines wordt je gesignaleerd in wat er allemaal up to date gehouden moet worden. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat elke 2e dinsdag van de maand alles wordt klaargezet voor de Microsoft updates.


 • Je creëert een vast ritme voor de client- en server updates en je zorgt ervoor dat er een jaarplanning naar klanten wordt gecommuniceerd.
 • Je borgt dat elke change volgens het change plan verloopt en dat er een impact analyse wordt gemaakt tijdens onze patch zaterdag. Ook communiceer je hierover met je collega’s van de servicedesk, zodat zij kunnen anticiperen op de golf aan tickets die daaruit voortvloeit.
 • Daarnaast zorg je ervoor dat ons proces voor ad hoc updates op orde is (zoals een lek in de firewall of een volgelopen harde schijf). Hiervoor schrijf je standaardscenario’s uit zodat je team bijvoorbeeld weet hoe en wanneer de klant wordt geïnformeerd.
 • Met behulp van ons interne development team, zorg je ervoor dat alle repeterende taken worden geautomatiseerd.
 • Je formuleert doelstellingen en KPI’s en je bepaalt de methodiek over hoe jouw team beheer doet. Tegelijkertijd buig je je over welke technologieën jullie nodig hebben om jullie doelen te bereiken. Zo ga je een nieuwe RMM tool selecteren die jouw team gaat ontzorgen, waardoor jullie in control raken van de assets jullie hebben.
 • Middels coaching en mentoring help je je teamleden zich verder te ontwikkelen in hun technische skills en hun soft skills. Je bent vraagbaak voor je team.


Hier herken jij jezelf in 💡

 • Je hebt ervarng in het leiden van een beheerorganisatie
 • Je hebt kennis van change management, asset management en capacity management
 • Je bent ITIL gecertificeerd


  Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?🧡

  Dit hebben wij jou te bieden!

  Vergoeding

  Salarisrange: €3500 - €5750   

  Auto van de zaak

  Auto

  Mooie regeling voor een leaseauto.

  Goede thuiswerkplek

  Goede thuiswerkplek

  Je eigen Coolblue thuiswerkwinkel.

  Vrije tijdsindeling

  Liever parttime werken? Dat is mogelijk!

  Verantwoordelijkheid

  Veel ruimte voor eigen inbreng.

  Verruiming van geest

  Blijf jezelf ontwikkelen bij Proxsys.

  Proxsys flavicon

  Over Proxsys

  Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

  Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

  Pas jij in ons team?

  Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's van de servicedesk. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!

  Bezit jij de volgende skills?

  Affiniteit met ICT

  It takes one to know one!

  Prestatiegericht

  Haal jij het beste uit jezelf?

  Waar?

  In Gorinchem of hybride

  HBO niveau

  Dat is wel handig!

  Teamplayer

  Samenwerken is key!

  Bereid om te groeien

  Workshops, cursussen of events.

  Word jij onze nieuwe Manager Managed Services ?

  Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie

  Yes! Je hebt gesolliciteerd!


  Contact

  Even een kort belletje.


  1e Gesprek

  Je komt gezellig langs.


  2e Gesprek

  Details en/of assessment


  Feest!

  Welkom bij het team!

  Word jij onze nieuwe Manager Managed Services ?

  De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


    Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
    Contact: We doen even een kort belletje.
    1e Gesprek: Je komt gezellig bij ons langs om kennis te maken.
    2e Gesprek: We bespreken de details en doen vaak een assessment.
    Feest: Welkom bij team Proxsys!

  Sandro Dhonre Proxsys

  Sluit jij je aan bij team Proxsys?

  Ben je zeker van je zaak en kom je bij ons werken? Solliciteer dan direct!
  Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Sandro Dhonre.