Senior Netwerk Engineer

Solliciteer nu

Senior Netwerk Engineer

Zit jij als ervaren network engineer op een plek waar je niet helemaal tot de core van het netwerk kan en ben je hier juist wel naar op zoek? Wij kunnen die switch voor je betekenen!

FULL-TIME · GORINCHEM

Wat je doet:

We willen samen met jou de core-infra robuuster en veiliger maken.  We staan open voor mooie mogelijkheden en we zijn bereid ons portfolio uit te breiden als onze klanten hier om vragen. Jij mag op de core infra werken waarbij je een gedeelde verantwoordelijkheid hebt met 3 andere collega’s. Die verantwoordelijkheid betekent dat met één druk op de verkeerde knop, duizenden klanten niet kunnen werken. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat het werkt en dat je 's nachts niet uit je bed gebeld wordt om calamiteiten op te lossen! Je gaat tot de kern van ons netwerk omdat we een enterprise oplossing bieden voor onze klanten. Dagindeling is ongeveer als volgt; meedenken en verbeteren (30%), projecten (40%), tickets (30%). Op onze Platform afdeling komen ook 3e of 4e-lijns vragen via onze Servicedesk binnen, hen slimmer maken hoort er dan ook een beetje bij.

Jouw achtergrond:

Je hebt een afgeronde relevante ICT opleiding en hebt een aantal jaren hands-on ervaring met complexe (bij voorkeur Cisco) infrastructuren i.c.m. BGP, VRF, SDN en VxLAN. Je hebt ruime ervaring in het oplossen van complexe storingen en het uitvoeren van installatie-, configuratie-, en onderhoudswerkzaamheden van infra-componenten.

Projecten op stapel:

  • Implementatie nieuwe centrale firewalls;
  • Provisioning to the next level;
  • Automation to the next level.

Wij worden blij van:

  • Flexibele instelling en bereid tot het uitvoeren van onderhoud buiten kantooruren;
  • Ervaring met het registreren en signaleren van informatiebeveiligingsrisico’s en – incidenten;
  • Cisco CCNP Routing en Switching op zak (of gelijkwaardig);
  • Ervaring in de Datacenter / ISP wereld is een pre;
  • Ruime ervaring op het gebied van monitoring (meten is weten!)

Wat wij je bieden:

Een marktconform salaris, uiteraard altijd afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Maak je het meer dan waar, dan zie je dat terug in de beloning. Secundair is er een bijdrage in de pensioenpremie en natuurlijk een laptop, leaseauto en smartphone. Tot zover niet veel nieuws. Echt belangrijk is natuurlijk dat je veel zelfstandigheid, uitdaging en verantwoordelijkheid wordt gegeven in een dynamische omgeving waar elke dag zorgt voor een nieuwe uitdaging. En last but not least, in een omgeving waar je met veel plezier (samen) kunt werken. Wij zoeken dus de sterren in ons vakgebied. De beste ICT-ers, de absolute top. Daar investeren wij in en moeite daar ook naar. Wij verwachten dan van jou wel alles: een gewoon netwerk kan altijd voor een andere werkgever aanleggen!

Herken je jezelf in dit profiel? We maken graag kennis!

Dagelijkse dingen_

Hier ga je werken_

In een vet kantoor_