Accountmanager ICT | Proxsys Alles-of-niets-ICT
Video Aspect Ratio: 4:1

Vacature: Accountmanager ICT

Gorinchem & Rotterdam   €4500 - €6500  

Vacature: Accountmanager ICT

Gorinchem & Rotterdam  

€4500 - €6500  


Als Accountmanager ICT bij Proxsys ben jij dé sleutel tot het succes van onze klanten. Met jouw expertise vertaal je moeiteloos hun behoeften naar waardevolle oplossingen, waar je alle vrijheid hebt om jouw eigen stempel te drukken.

Dit vind jij leuk om te doen:

Bij Proxsys krijg je niet alleen de kans om deel uit te maken van ons succes, maar ook de vrijheid en ruimte om eraan te bouwen. Als Accountmanager ICT ben jij het stralende gezicht van Proxsys naar onze gewaardeerde klanten toe. Je maakt deel uit van een hecht klantteam waarin jouw rol cruciaal is: samen met onze technische specialisten werk je aan het omzetten van klantbehoeften naar een concrete roadmap. Ons doel is om te streven naar een strategisch accountplan waarbij we de klant en de markt grondig analyseren, uitdagingen identificeren en waardevolle oplossingen bieden die onze klanten op een strategisch niveau vooruit helpen.


We zijn gedreven om onze klanten continu naar nieuwe hoogten te tillen, en daarvoor hebben we een indrukwekkend arsenaal aan ICT-diensten en tools tot onze beschikking. Als ervaren accountmanager binnen de ICT ben jij de schakel tussen nieuwe mogelijkheden en lopende projecten. Je hebt de vrijheid om jouw eigen stempel te drukken; je bent volledig verantwoordelijk voor je eigen accountportfolio, agenda en zorgvuldige overdracht van jouw werk aan collega's.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €4500 en €6500, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Auto van de zaak

Jij hebt de keuze uit een goed assortiment van elektrische leaseauto's. 

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Dit breng jij mee:

Klanttevredenheid is voor jou niet alleen een prioriteit, het is een passie. Met jouw onmiskenbare commerciële instinct breid je met succes de business uit bij bestaande klanten door cross en up selling. Wij zoeken iemand met:

  • Een afgeronde hbo opleiding in een commerciële richting.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager bij een ICT-dienstverlener.
  • Ervaring met de methode consultative selling.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Als Accountmanager ICT kom je bij Proxsys in een gezellig team te werken. We komen regelmatig bij elkaar om te kijken hoe we ons als businessteam kunnen verbeteren. Die meetings combineren we graag met leuke activiteiten zoals een golfclinic, whipeout, boogschieten of gewoon een lekker pilsje drinken!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Accountmanager ICT?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Accountmanager ICT?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.