ICT stage, BBL of HBO Duaal? Proxsys - Alles-of-niets-ICT
ICT bedrijf Gorinchem

Groeien bij Proxsys?

Werken, leren en jezelf continu blijven ontwikkelen

Video Aspect Ratio: 4:1

Groeien bij Proxsys?

Werken, leren en jezelf continu blijven ontwikkelen

MBO of HBO stage

Volg jij een MBO-4 ICT opleiding of ben jij momenteel bezig met een HBO-ICT studie, en ben je op zoek naar een geschikt bedrijf voor jouw (afstudeer)stage? Als erkend leerbedrijf kunnen wij jou zeker helpen! 


We zien een stage echt als de start van een carrière bij Proxsys en er zijn zeker een aantal huidige collega's die begonnen zijn als stagiair. Het is dan ook helemaal niet vreemd als we jou een mooie startersfunctie aanbieden aan het eind van jouw stage. 

Duaal of BBL?

Wil jij starten met een duale HBO-ICT studie of ga jij voor een BBL MBO-4 ICT opleiding? Dan hebben wij zeker mogelijkheden voor jou binnen Proxsys om je te ontwikkelen tot een ICT professional! 


Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben zeker ervaring met deze combinatie van werken- en leren. Bij een juiste wederzijdse klik kunnen wij jou zelfs een aantrekkelijke regeling bieden op het gebied van studiekosten.


Wij gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken of we een match zijn!

Salesday Drimmelen Proxsys

Blijven ontwikkelen

Onze collega's willen groeien! in een snel veranderende ICT-omgeving is het essentieel om je kennis- en kunde continu te blijven ontwikkelen. Jij hebt dan ook zeker zeggenschap in de richting waar je je graag in wilt ontwikkelen.


In overleg met je teamlead bekijk je welke workshops, bootcampswebinars, events of cursussen nodig zijn om jou optimaal te laten functioneren binnen Proxsys. Hier maken wij dan ook graag ruimte voor qua tijd en budget
Timon Wijnne Proxsys

Op zoek naar een opleider?

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor je (afstudeer)stage of zoek je een bedrijf voor je duale ICT-opleiding? Misschien zijn jij en Proxsys wel een match! Neem contact op met onze Timon Wijnne om te kijken of we elkaar verder kunnen helpen!

Wil jij ook groeien bij Proxsys?

Bekijk alle Vacatures

Ben jij enthousiast over Proxsys en wil je kijken of jouw droombaan tussen onze vacatures staat? Bekijk dan onze vacatures!

Eerst even praten?

Wil je eerst een goed gesprek over alle mogelijkheden voor jou binnen Proxsys? We gaan graag met je in gesprek!