Customer Succes Manager | Proxsys Alles-of-niets-ICT

Vacature: Customer Succes Manager

Gorinchem & Rotterdam     €3800 - €5800  


Wil jij samen met onze klant het maximale uit de partnership halen? Dan is de vacature van customer success manager bij Proxsys op jouw lijf geschreven.

Vacature: Customer Succes Manager

Gorinchem & Rotterdam  

€3800 - €5800  


Wil jij samen met onze klant het maximale uit de partnership halen? Dan is de vacature van customer success manager bij Proxsys op jouw lijf geschreven.

Dit vind jij leuk om te doen:

Als Customer Success Manager ben jij het kloppende hart van ons klantenteam. Je bent dé betrouwbare partner die maandelijks met onze klanten om de tafel zit, bouwend aan sterke, langdurige relaties. Jouw focus gaat verder dan alleen SLA-prestaties; je streeft naar een ongeëvenaarde Xperience Level Agreement. Jij neemt de leiding bij het oplossen van uitdagingen en fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Intern ben jij de spil die zaken coördineert en oplost. Daarnaast stuur je proactief bij waar nodig, altijd met het oog op het versterken van onze samenwerking en gemaakte afspraken. Jij houdt de balans tussen de belangen van Proxsys en die van onze klanten.


Verantwoordelijkheden:

  • Identificeren van potentiële kansen (leads) bij onze klanten en deze aan te dragen bij het accountteam.
  • Eigenaar van het maandelijkse Operationeel Service Overleg met de klant om het niveau van de dienstverlening te evalueren.
  • Identificeren van gemeenschappelijke problemen die meerdere klanten treffen en het voorspellen van toekomstige klantbehoeften.
  • Door klantinzichten help je de interne organisatie om de dienstverlening te verbeteren.
  • Eigenaar van de SLA-klantenrapportage.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €3800 en €5800, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Auto van de zaak

Jij hebt de keuze uit een goed assortiment van elektrische leaseauto's.

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Dit breng jij mee:

Als Customer Success Manager heb jij een scherp gevoel voor relatiemanagement en ben je sensitief voor zowel klant- als organisatiebelangen. Je toont eigenaarschap en bent altijd een stap vooruit. Wij zoeken iemand met:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding in een relevante richting, zoals: informatica, bedrijfskunde of informatiemanagement.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol op het gebied van IT-dienstverlening.
  • Kennis en ervaring met ITIL, Agile, Scrum of andere IT-service management methodieken en frameworks.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Customer Succes Manager?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Customer Succes Manager?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien?  Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.