Cyber Security Consultant | Proxsys Alles-of-niets-ICT

Vacature: Cyber Security Consultant

Gorinchem & Rotterdam     €4500 - €6500  


Ben jij gepassioneerd door cyberbeveiliging en klaar om onze klanten te adviseren over complexe cybersecurityvraagstukken? Heb je ervaring met het implementeren van effectieve beveiligingsoplossingen en de ambitie om onze security baselines naar een hoger niveau te tillen? Dan is de vacature van cyber security consultant bij ons iets voor jou!

Vacature: Cyber Security Consultant

Gorinchem & Rotterdam  

€4500 - €6500  


Ben jij gepassioneerd door cyberbeveiliging en klaar om onze klanten te adviseren over complexe cybersecurityvraagstukken? Heb je ervaring met het implementeren van effectieve beveiligingsoplossingen en de ambitie om onze security baselines naar een hoger niveau te tillen? Dan is de vacature van cyber security consultant bij ons iets voor jou!

Dit vind jij leuk om te doen:

Ben jij gepassioneerd door cyberbeveiliging en klaar om onze klanten te adviseren over complexe cybersecurityvraagstukken? Heb je ervaring met het implementeren van effectieve beveiligingsoplossingen en de ambitie om onze security baselines naar een hoger niveau te tillen? Dan is de vacature van cyber security consultant bij ons iets voor jou! Als Cyber Security Consultant ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van IT-security bij onze klanten. Je speelt een cruciale rol in het adviseren van klanten over cybersecurityvraagstukken en het implementeren van oplossingen die hun digitale omgeving beschermen.


Je werkt nauw samen met klanten om hun specifieke beveiligingsbehoeften te begrijpen, voert risicobeoordelingen uit en ontwikkelt aangepaste strategieën om hun werkomgeving te beschermen. Je hebt de ambitie om voor je collega’s te fungeren als kennisbank op security vlak en je bepaalt samen met het team de security baseline die we toepassen bij onze klanten.

Andere externe taken zijn:

  • Ontwikkelen, implementeren, beheren en testen van technische beveiligingssystemen.
  • Opsporen, analyseren en oplossen van veiligheidsincidenten.
  • Het introduceren van gerelateerde upgrades en vervangingen voor de klantomgeving.
  • Identificeren van dreigingen en risico’s en hierop proactief reageren.
  • Begeleiden van security audits en acteren op eventuele bevindingen.


De vacature van cyber security consultant bij Proxsys is nieuw, waardoor je de kans krijgt om deze zelf vorm te geven. Je werkt in een omgeving waar de lijnen kort zijn en waar jouw input van grote invloed zal zijn. Als cyber security consultant bij ons krijg je de kans om je expertise te tonen, je vaardigheden verder te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de digitale veiligheid van onze klanten.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €4500 en €6500, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Auto van de zaak

Jij hebt de keuze uit een goed assortiment van elektrische leaseauto's. 

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Dit breng jij mee:

  • Hbo/wo werk en denkniveau.
  • Relevante werkervaring opgedaan binnen cyber security.
  • Uitstekende communivatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Kennis en ervaring met Microsoft Azure beveiliging, MS 365 beveiliging, Windows server/client-beveiliging en gerelateerde technologieën.
  • Certificaten voor AZ500, SC200, SC-100, CISSP of CISM zijn een mooie pré.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Cyber Security Consultant?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Cyber Security Consultant?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.