ICT Servicedesk Medewerker | Proxsys Alles-of-niets-ICT

Vacature: ICT Servicedesk Medewerker

Gorinchem & Rotterdam     €2800 - €4000  


Als ervaren ICT Servicedesk medewerker los je samen met je collega’s eerstelijns tickets op en bezorg je onze klanten een grote glimlach. Met jouw hulp kunnen klanten snel en zonder gedoe weer verder met waar ze mee bezig waren. Laat al die complimentjes en bedankjes maar komen!

Vacature: ICT Servicedesk Medewerker

Gorinchem & Rotterdam  

€2800 - €4000  


Als ervaren ICT Servicedesk medewerker los je samen met je collega’s eerstelijns tickets op en bezorg je onze klanten een grote glimlach. Met jouw hulp kunnen klanten snel en zonder gedoe weer verder met waar ze mee bezig waren. Laat al die complimentjes en bedankjes maar komen!

Dit vind jij leuk om te doen:

 • Met jouw servicegerichte instelling, ICT-kennis en communicatieve vaardigheden weet je precies hoe je de klant het beste kunt ondersteunen.
 • Je neemt actie door zelf zoveel mogelijk tickets op te lossen, vooral werkplekgerelateerde vragen en storingen zoals Office 365, applicaties, printen en telefonie.
 • Je houdt veelvoorkomende problemen bij in de kennisbank en zorgt ervoor dat al je innovatieve oplossingen worden gedocumenteerd.
 • Bij complexe uitdagingen schakel je de hulp in van je 2e lijns collega's, de techlead of de servicedesk coördinator.
 • Wil je uitgroeien tot een expert in jouw vakgebied? We stimuleren jouw groeiambities en ondersteunen je graag bij het verbeteren van je kennis door middel van opleidingen, boeiende bootcamps en inspirerende workshops.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €2800 en €4000, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Proxsys flavicon

Teamactiviteiten

Versterk de band met je collega's tijdens activiteiten zoals paintball, skiën, karten, slip cursus of een dag in de Efteling.

Dit breng jij mee:

Jouw drijfveer is om de klant echt verder te helpen en te zorgen voor een optimale klantervaring. Wij zoeken iemand met:

  • Heb jij een afgeronde mbo niveau 4 opleiding.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een technische service- of helpdesk.
  • Ben je stressbestendig, probleemoplossend en flexibel.
  • Heb je ervaring met office 365 of microsoft modern desktop enterprise.
  • Kennis van netwerken en/of telefonie VoIP is een pré.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe ICT Servicedesk Medewerker?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe ICT Servicedesk Medewerker?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien?  Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.