Network Administrator | Proxsys Alles-of-niets-ICT

Vacature: Network Administrator

Gorinchem & Rotterdam     €3200 - €4800  


Zet je netwerkexpertise in om onze IT-infrastructuur te optimaliseren. Wij zoeken een gedreven network administrator die zich thuis voelt in het beheren en optimaliseren van complexe netwerksystemen. Ben je klaar om te werken met de nieuwste technieken? Dan is de vacature van network administrator bij Proxsys wat voor jou!

Vacature: Network Administrator

Gorinchem & Rotterdam  

€3200 - €4800  


Zet je netwerkexpertise in om onze IT-infrastructuur te optimaliseren. Wij zoeken een gedreven network administrator die zich thuis voelt in het beheren en optimaliseren van complexe netwerksystemen. Ben je klaar om te werken met de nieuwste technieken? Dan is de vacature van network administrator bij Proxsys wat voor jou!

Dit vind jij leuk om te doen:

Bij Proxsys transformeren we de manier waarop bedrijven verbonden zijn door state-of-the-art netwerkoplossingen voor essentiële infrastructuren te bieden. Als onze nieuwe network administrator speel jij een cruciale rol in het lifecycle management van onze klantomgevingen. Jouw expertise zorgt voor het nauwkeurig beheer van updates in klantlocaties, datacenters, firmware en beveiliging. Je bent de architect achter de configuratieaanpassingen en het opzetten van VPN's die onze klanten naadloos verbinden met diverse datacenters. Ontwikkel met ons mee en bouw nieuwe infrastructuur onderdelen specifiek afgestemd op klantbehoeften, een kans om direct impact te maken.


Je werkdagen bij Proxsys zijn dynamisch en technisch uitdagend. Elke week begint met gedetailleerde controle checks, waarna je de planning voor updates en noodzakelijke aanpassingen opstelt. Bij de lancering van nieuwe projecten sta jij aan het roer van de technische voorbereiding voor de go-live. Beheer kritische systeemvervangingen zoals routers, waarbij je zorgt voor een soepele transitie zonder onderbrekingen. Je werkt met innovatieve technologieën zoals virtuele routers van Cisco en hoog beschikbare verbindingen op basis van DSL, Fiber, 4G en 5G. Je inzet bij Proxsys betekent een directe bijdrage aan de stabiliteit en groei van onze netwerkverbindingen.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €3200 en €4800, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Proxsys flavicon

Teamactiviteiten

Versterk de band met je collega's tijdens activiteiten zoals paintball, skiën, karten, slip cursus of een dag in de Efteling.

Jeremy Dongor

"Echt impact maken om het iedere dag een stukje mooier te maken "

Jeremy Dongor

Dit breng jij mee:

Als Network Administrator weet jij als geen ander wat deze rol van je vraagt. Wij zijn op zoek naar iemand die past binnen dit profiel:

  • Je hebt minimaal een mbo niveau 4 opleiding afgerond en hbo werk- en denkniveau.
  • Ervaring met Cisco in complexe netwerkomgevingen.
  • Kennis van Fortigate en Nokia is een pré.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Network Administrator?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Network Administrator?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien?  Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.