Projectleider-IT-Infra | Proxsys Alles-of-niets-ICT

Vacature: Projectleider IT Infra

Gorinchem & Rotterdam     €5000 - €6500  


Als ervaren projectleider krijg jij de kans om leiding te geven aan onze infra-projecten. We zijn op zoek naar een gepassioneerde expert die de tevredenheid van onze klanten bij de afronding van deze projecten waarborgt. Bij Proxsys krijg je de vrijheid om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van projectmanagement binnen onze groeiende organisatie.

Vacature: Projectleider IT Infra

 Gorinchem & Rotterdam  

€5000 - €6500  


Als ervaren projectleider krijg jij de kans om leiding te geven aan onze infra-projecten. We zijn op zoek naar een gepassioneerde expert die de tevredenheid van onze klanten bij de afronding van deze projecten waarborgt. Bij Proxsys krijg je de vrijheid om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van projectmanagement binnen onze groeiende organisatie.

Dit vind jij leuk om te doen:

Als projectleider IT Netwerk ben jij de spil in het managen van complexe infra-projecten, zoals het ombouwen of vernieuwen van netwerken bij bijvoorbeeld een waterschap. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van de voorlopige planning en kick-off met klanten, engineers en leveranciers. Samen met de manager van de technische dienst zorg je voor de inkoop van de benodigde routers en switches en voer je line-checks uit. In de voorbereidingsfase zorg je ervoor dat alle betrokkenen precies weten wat er moet gebeuren en hoeveel tijd dit zal kosten. Je bent verantwoordelijk voor resourceplanning, waaronder het inplannen van netwerk engineers voor het voorbereiden van hardware op de technische dienst.


Tijdens de realisatiefase coördineer je de geplande wijzigingen op het bestaande netwerk bij de klant en blijf je nauw betrokken bij de ingeplande engineers. Je schroomt niet om hen te ondersteunen, zelfs buiten reguliere werktijden. Bij de oplevering van het project leid jij de evaluatie met de klant en zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn met het resultaat.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €5000 en €6500, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Auto van de zaak

Jij hebt de keuze uit een goed assortiment van elektrische leaseauto's. 

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Dit breng jij mee:

Als projectleider ben jij de expert die precies weet wat er nodig is om succesvol te zijn. Voor ons is een “getting things done” mentaliteit essentieel. Je aarzelt niet om dagelijks collega's en contactpersonen aan te sporen, zodat deadlines worden gehaald. Wij zoeken iemand met het volgende profiel:

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Ervaring met het managen van complexe grootschalige IT-projecten.
  • Technische kennis rondom OSPF, BGP en VRF concepten.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Projectleider IT Infra?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Projectleider IT Infra?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.