Servicedesk Manager | Proxsys Alles-of-niets-ICT
Video Aspect Ratio: 4:1

Vacature: Servicedesk Manager

Gorinchem & Rotterdam   €5000 - €6800  

Vacature: Servicedesk Manager

Gorinchem & Rotterdam  

€5000 - €6800  


Proxsys is in volle groei en we zoeken een Servicedesk Manager die onze klanten blij weet te maken. Ben jij de coördinator die processen weet te optimaliseren en onze klanten een glimlach bezorgt? Lees dan verder!

Dit vind jij leuk om te doen:

Proxsys is in volle groei en we zoeken een Servicedesk Manager die onze klanten blij weet te maken. Ben jij de coördinator die processen weet te optimaliseren en onze klanten een glimlach bezorgt? Lees dan verder!

Als Servicedesk Manager bij Proxsys ben jij operationeel eindverantwoordelijk voor de prestaties van onze servicedesk. Je hebt een duidelijke visie op ICT-dienstverlening en streeft naar maximale klanttevredenheid. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Optimaliseren van servicedesk processen om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Denk aan het proces van de intake van een ticket te verbeteren.
  • Inspirerend aansturen van een team van Agents en Engineers.
  • Coachen van medewerkers op kwaliteit en inhoud.
  • Organiseren van werkoverleggen voor de uitvoering van de taken van je team.
  • Verantwoordelijk zijn voor capaciteits- en storingsdienstplanning van de servicedesk.
  • Samen sparren met operational management-team over verbeteringen IT-operations breed en werkwijze om klanten nog beter te kunnen helpen.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €5000 en €6800, afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Auto van de zaak

Jij hebt de keuze uit een goed assortiment van elektrische leaseauto's. 

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Dit breng jij mee:

Jij hebt een mens- en resultaatgerichte stijl van coördineren. Daarbij ben je servicegericht om het maximaal onze klant te ondersteunen. Daarnaast zoeken wij iemand met:

  • Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Heb je ervaring met procesmanagement (ITIL) en bijbehorende certificaten.
  • Heb je algemene kennis van netwerken, Windows Server, VMware, Exchange, Remote Desktop, servers, hardware, Microsoft clouddiensten Azure en Microsoft 365.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Servicedesk Manager

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


1e Gesprek

Elkaar beter leren kennen


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Servicedesk Manager

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen een kort belletje.
  1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
  2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.
  Aanbod: Welkom bij team Proxsys!

Timon Wijnne Proxsys

Ben jij klaar om deel uit te maken van team Proxsys?

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol? Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter Timon Wijnne.