Technisch Projectleider IT Infra | Proxsys Alles-of-niets-ICT

Vacature: Technisch Projectleider IT Infra

📍 Gorinchem & Rotterdam 💰 €3900 - €6500  👍🏻 Afdeling Projecten


Werk jij graag met een klein hecht team aan complexe grootschalige IT-projecten? Grijp je ook graag de kans met beide handen aan om het project management binnen een snelgroeiende IT-dienstverlener verder te professionaliseren? Dan is de rol van Technisch Projectleider IT Infra bij Proxsys wat voor jou!

Vacature: Technisch Projectleider IT Infra

📍 Gorinchem & Rotterdam

💰 €3900 - €6500 

👍🏻 Afdeling Projecten


Werk jij graag met een klein hecht team aan complexe grootschalige IT-projecten? Grijp je ook graag de kans met beide handen aan om het project management binnen een snelgroeiende IT-dienstverlener verder te professionaliseren? Dan is de rol van Technisch Projectleider IT Infra bij Proxsys wat voor jou!

Dit vind jij leuk om te doen:

Vanwege de groei van Proxsys is de behoefte ontstaan om onze infra-projecten, die momenteel nog bij de CTO liggen, elders onder te brengen. Dit betreffen projecten waarbij formele en informele aspecten en het managen van interne en externe stakeholders een niet te onderschatten onderdeel van het werk is. Denk aan bijvoorbeeld het ombouwen of vernieuwen van complexe netwerken bij een waterschap.


Daarom verwelkomen we graag een ervaren projectleider die eindverantwoordelijk wordt voor de tevredenheid van onze klanten bij de oplevering van onze infra-projecten. Een projectleider die alle stakeholders mee weet te krijgen en die de engineers weet te ontzorgen. Omdat we plat en groeiend zijn, zit je dicht op het vuur en krijg je alle ruimte om zichtbaar bij te dragen aan de verdere professionalisering van het project management binnen Proxsys.


Vanuit de initiatiefase stem je je voorlopige planning en kick-off nauw af met je klant, engineers en leveranciers. In samenwerking met de manager van de technische dienst zorg je ervoor dat de nodige routers en switches worden ingekocht en dat de line-checks worden uitgevoerd.


In de voorbereidingsfase zorg je ervoor dat iedereen exact weet wat er voorbereid moet worden en hoeveel tijd dat in beslag zal nemen. Je doet ook een stukje resourceplanning, bijvoorbeeld het inplannen van de netwerk engineers voor het klaarmaken van de hardware op de technische dienst.


In de realisatiefase laat je de geplande wijzigingen uitvoeren op het bestaande netwerk bij de klant. Hierin blijf je nauw betrokken bij de engineers die je hiervoor hebt ingepland. Dus je schroomt ook niet om even kijkje bij ze te nemen wanneer ze in de avond of het weekend routers of switches aan het plaatsen zijn.


Bij de oplevering van het project leid jij de evaluatie met de klant, zorg je ervoor dat iedereen tevreden is en bind je een strik om de afronding.


Hier herken jij jezelf in 💡

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het managen van complexe grootschalige IT-projecten binnen formele en bureaucratische omgevingen;
  • Technische kennis rondom OSPF, BGP en VRF concepten
  • Een getting things done mentaliteit: je schroomt niet om collega’s en contactpersonen dagelijks te chasen zodat de deadlines gehaald kunnen worden.


Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?🧡

Dit hebben wij jou te bieden!

Vergoeding

Salarisrange: €3900 - €6500

Auto van de zaak

Auto

Mooie regeling voor leaseauto.

Goede thuiswerkplek

Goede thuiswerkplek

Je eigen Coolblue thuiswerkwinkel.

Vrije tijdsindeling

Liever parttime werken? Dat is mogelijk!

Verantwoordelijkheid

Veel ruimte voor eigen inbreng.

Verruiming van geest

Veel ontwikkelmogelijkheden.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben  een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!

Bezit jij de volgende skills?

Certificeringen

Prince2, Agile en Scrum

Prestatiegericht

Haal jij het beste uit jezelf?

Waar?

In Gorinchem of Rotterdam.

HBO

Werk- en denkniveau

Teamplayer

Samenwerken is key!

Bereid om te groeien

Workshops, cursussen of events.

Word jij onze nieuwe Technisch Projectleider IT Infra?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Sollicitatie

Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Even een kort belletje.


1e Gesprek

Je komt gezellig langs.


2e Gesprek

Details en/of assessment


Feest!

Welkom bij het team!

Word jij onze nieuwe Technisch Projectleider IT Infra?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


  Sollicitatie: Je sollicitatie komt bij ons binnen.
  Contact: We doen even een kort belletje.
  1e Gesprek: Je komt gezellig bij ons langs om kennis te maken.
  2e Gesprek: We bespreken de details en doen vaak een assessment.
  Feest: Welkom bij team Proxsys!

Sandro Dhonre Proxsys

Sluit jij je aan bij team Proxsys?

Ben je zeker van je zaak en kom je bij ons werken? Solliciteer dan direct!
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Sandro Dhonre.