Even voorstellen: Iwan Westfa | Proxsys ICT
Even voorstellen: Iwan Westfa
18 maart 2024 

Even voorstellen: Iwan Westfa

Bij Proxsys zijn wij continu op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. We zijn dan ook erg blij dat we elke maand nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dit natuurlijk met als doel om de dienstverlening en service te optimaliseren voor al onze klanten. 

Maar wie zijn deze nieuwe collega's? Deze keer stellen we Iwan Westfa voor die dit jaar gestart is als Manager Managed Services bij Proxsys.


Hallo Iwan, kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben Iwan Westfa, 46 jaar oud, en woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel met mijn vrouw en twee kinderen. Na een 28-jarige carrière bij mijn vorige werkgever, ben ik in januari 2024 bij Proxsys begonnen. Gedurende mijn carrière heb ik verschillende technische en leidinggevende posities vervuld, met de laatste 14 jaar in de rol van IT-manager.


Manager Managed Services bij Proxsys, kun je daar meer over vertellen?

In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de services die we aan onze klanten bieden. Mijn team en ik streven ernaar om het beheer van klantsystemen en de bijbehorende infrastructuur zo efficiënt en veilig mogelijk te maken.

Dit stelt onze klanten in staat zich op hun kernactiviteiten te concentreren, zonder zorgen over technische zaken. We zijn ook proactief in het zoeken naar verbeteringen om problemen te voorkomen en continue hoogwaardige service te leveren. Als leidinggevende focus ik op heldere managementprocessen, het optimaliseren van bestaande procedures en het actief zoeken naar innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten, inclusief Proxsys.


Waar vind jij energie in je werk?

Ik krijg energie van het coachen van mijn team en de samenwerking binnen mijn team en met andere afdelingen. Het is inspirerend om te zien hoe een team elkaar ondersteunt en samen successen behaalt.


Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast mijn passie voor IT, ben ik een fervent duiker. Ik duik regelmatig in Zeeland, genietend van de prachtige onderwaterwereld van de Grevelingen of de Oosterschelde, en ga ook graag wrakduiken in de Noordzee of het buitenland. In de zomermaanden geef ik duiklessen aan beginners. Verder ben ik bezig met Home Automation, waarbij ik bijna alles in ons huis heb geautomatiseerd.


Ben jij net als Iwan op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de ICT? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Over de schrijver
Dagelijks werk ik met veel passie en plezier aan de marketing- en commmunicatie van Proxsys.