Even voorstellen: Michael Schutte - Team Proxsys
Even Voorstellen: Michael Schutte
25 juli 2023 

Even Voorstellen: Michael Schutte

Bij Proxsys zijn wij continu op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. We zijn dan ook erg blij dat we elke maand nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dit natuurlijk met als doel om de dienstverlening en service te optimaliseren voor al onze klanten. 

Maar wie zijn deze nieuwe collega's? Deze keer stellen we Michael Schutte voor, onze kersverse ICT Servicedesk Medewerker!

Hallo Michael, Stel jezelf even voor...

Mijn naam is Michael Schutte, 23 jaar oud. Na 3 jaar in de IT gewerkt te hebben bij een andere organisatie, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en sinds 1 juli 2023 werk ik bij Proxsys als ICT Servicedesk medewerker.

ICT Servicedesk Medewerker, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?

Als Servicedesk medewerker ben ik voornamelijk op kantoor bezig met het oplossen van issues die door de klant gemeld worden. Meestal los je een issue zelfstandig op, maar vaak overleggen we ook met het team op de servicedesk over de beste oplossing voor een klant.

Ook hou ik mij bezig met het uitvoeren van changes die aangevraagd worden, zoals het aanmaken van een mailbox of het toegang geven tot specifieke mailboxen.

Wat kunnen we van jou verwachten de komende tijd?

De komende tijd kan je van mij verwachten dat verzoeken en incidenten tijdig opgelost zullen worden. Buiten het contact met de klant haal ik namelijk ook plezier uit het oplossen van de aangemelde problemen.

Verder wil ik mezelf qua kennis ook meer ontwikkelen zodat ik meer verzoeken zelfstandig op kan pakken.

Waar gaat binnen de ICT-wereld jouw interesse het meest naar uit?

Binnen de ICT-wereld gaat mijn interesse het meeste uit naar de netwerk kant, ik wil me meer verdiepen in hoe alles in elkaar zit, verder ben ik dol op nieuwe technologie ontwikkelingen. Deze probeer ik ook goed bij te houden

Je bent op 1 juli 2023 gestart bij Proxsys. Bevalt het tot nu toe?

Werken bij Proxsys bevalt me zeker. Ik ben ook blij dat ik de keuze heb gemaakt om over te stappen. Het is een verversend gevoel om op een andere werkwijze te kunnen werken, zeker als er vriendelijke collega's zijn die hierin kunnen ondersteunen, en die zijn er bij Proxsys genoeg.

Ik heb het gevoel dat ik hier de komende tijd veel kan leren en mijzelf kan ontwikkelen.

Wat doe je het liefst op je vrije dagen?

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met media, denk hier aan het spelen van games of op pad gaan met mijn camera om foto's te maken. Het liefst doe ik dit met anderen, maar ik heb er geen probleem mee om alleen op pad te gaan. Als het weer maar meezit!


Ben jij net als Michael op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de ICT? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Over de schrijver
Dagelijks werk ik met veel passie en plezier aan de marketing- en commmunicatie van Proxsys.