Even voorstellen: Jeremy Dongor | Proxsys ICT
Even voorstellen: Jeremy Dongor
19 september 2023 

Even voorstellen: Jeremy Dongor

Bij Proxsys zijn wij continu op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. We zijn dan ook erg blij dat we elke maand nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dit natuurlijk met als doel om de dienstverlening en service te optimaliseren voor al onze klanten. 

Maar wie zijn deze nieuwe collega's? Deze keer stellen we Jeremy Dongor voor die deze maand gestart is als Change Manager bij Proxsys.

Hallo Jeremy, stel jezelf even voor…

Mijn naam is Jeremy Dongor, 35 jaar en geboren en getogen in het schitterende Rotterdam. Tegenwoordig ben ik al weer een aantal jaar woonachtig in Capelle aan den IJssel waar ik samen met mijn vrouw en vier kinderen woon.

Per september 2023 ben ik bij Proxsys begonnen aan een nieuwe uitdaging als Change Manager.


Change manager bij Proxsys, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?

Ik hou mij bezig met het zorgen voor een soepele overgang van aanpassingen binnen de ICT-omgeving van Proxsys en haar klanten. Waar een Project Manager zich bezig houdt met de onboarding van nieuwe klanten of grote projecten bij bestaande klanten, ligt mijn focus voornamelijk op de minder omvangrijke technische aanpassingen.

Als Change Manager ben ik operationeel verantwoordelijk voor de hele change management keten en werk  in het speelveld tussen klant, proces en techniek. Ik ben verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent changes bij zowel de klant als voor de interne changes op onze diensten en de coördinatie van het (geplande) onderhoud. Ook zorg ik ervoor dat dit proces soepel verloopt en steeds verder geoptimaliseerd wordt.


Wat is je achtergrond?

De afgelopen jaren was ik o.a. actief als Change Manager bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vooral tijdens de hele coronaperiode was dit een behoorlijke uitdaging en heb ik een enorm drukke periode mogen beleven. Nu we in Nederland het coronavirus behoorlijk onder controle hebben gaat het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over op een waakvlam-niveau wat betreft alle voorzieningen.

Het werd tijd voor een mooie nieuwe opdracht en die heb ik uiteindelijk bij Proxsys gevonden.


Waar haal jij je energie uit in je werk?

Energie haal ik uit verbinding maken met mensen. Gesprekken met klanten en collega’s en samen zorgen voor mooie resultaten en successen.

In veel organisaties is iedereen enorm druk en wordt er te weinig stilgestaan bij behaalde resultaten. Ik vind het juist belangrijk om soms even stil te staan bij successen zodat we als team nog meer gemotiveerd raken om samen grote resultaten te bereiken.


Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Mijn drukke baan en het mooie gezinsleven nemen natuurlijk veel tijd in beslag. Als DJ Jer draai ik in het weekend graag de plaatjes op verschillende feestjes. Afhankelijk van het feestje draai ik de meest geschikte plaatjes. Dit kan heel breed zijn en gaat van André Hazes tot de wat meer dansbare muziek.


Ben jij net als Jeremy op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de ICT? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Over de schrijver
Dagelijks werk ik met veel passie en plezier aan de marketing- en commmunicatie van Proxsys.