Even voorstellen: Max Versteeg | Proxsys ICT
Even voorstellen: Max Versteeg
15 augustus 2023 

Even voorstellen: Max Versteeg

Bij Proxsys zijn wij continu op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. We zijn dan ook erg blij dat we elke maand nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dit natuurlijk met als doel om de dienstverlening en service te optimaliseren voor al onze klanten. 

Maar wie zijn deze nieuwe collega's? Deze keer stellen we Max Versteeg voor die deze maand gestart is met zijn ICT traineeship bij Proxsys.

Hallo Max, Stel jezelf even voor...

Hallo! Mijn naam is Max Versteeg, 26 jaar oud en sinds 1 augustus 2023 ben ik werkzaam bij Proxsys waar ik een traineeship volg.

Een traineeship bij Proxsys, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?

Tijdens de sollicitatiegesprekken met Proxsys werd mij duidelijk dat ik nog niet echt goed wist/weet in welke richting ik op wil binnen de ICT.

Proxsys heeft mij de mooie kans geboden om in mijn eerste jaar mee te draaien binnen verschillende teams. Zo kan ik erachter komen welke werkzaamheden en rollen mij het beste liggen en welke mogelijkheden er voor mij zijn binnen Proxsys. Na dit jaar zal ik een richting kiezen en mij daarin verder specialiseren en ontwikkelen.

Wat kunnen we van jou verwachten de komende tijd?

Het eerste halfjaar zal ik onderdeel uitmaken van het supportteam, waar ik mij op de servicedesk voornamelijk zal gaan bezighouden met het oplossen van incidenten en het uitvoeren van kleine changeverzoeken.

Het tweede halfjaar zal ik werkzaam zijn voor het maintain team, binnen dit team zal ik ervoor zorgen dat alle klantsystemen en diensten van Proxsys up-to-date zijn en daarnaast goed beveiligd blijven.

Waar gaat binnen de ICT-wereld jouw interesse het meest naar uit?

Mijn interesse in ICT is vrij breed, maar als ik nu zou moeten kiezen zou ik zeggen cybersecurity. Het is een onderwerp dat je wekelijks terugziet in het nieuws en mij erg boeit.

Het blijft mij verbazen over hoe hackers steeds met nieuwe methodieken en technieken bedrijven en instanties weten te hacken of datalekken weten te misbruiken. Het is een onderwerp dat terecht steeds meer aandacht krijgt door de digitalisering van de maatschappij, en óók door de opkomst van AI steeds belangrijker zal worden.

Je bent op 1 augustus 2023 gestart bij Proxsys. Hoe zijn de eerste weken bevallen?

Goed! De samenwerking met collega’s is erg prettig en iedereen is erg behulpzaam. Uit de gesprekken die ik heb gehad met collega’s, en de ervaringen in de twee weken die ik hier nu werk, merk je de gedrevenheid en passie voor ICT. Dat werkt erg aanstekelijk!

Wat doe je het liefst op je vrije dagen?

In mijn vrije tijd ben ik 3 keer per week in het zwembad te vinden om te waterpoloën. Naast sport en werk vind ik het fijn om te ontspannen door een goede film te kijken, games te spelen of met vrienden wat te ondernemen.


Ben jij net als Max op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de ICT? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Over de schrijver
Dagelijks werk ik met veel passie en plezier aan de marketing- en commmunicatie van Proxsys.