Even voorstellen: Jeffrey Wijers | Proxsys ICT
Even voorstellen: Jeffrey Wijers
16 mei 2023 

Even voorstellen: Jeffrey Wijers

Bij Proxsys zijn wij continu op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. We zijn dan ook erg blij dat we elke maand nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dit natuurlijk met als doel om de dienstverlening en service te optimaliseren voor al onze klanten. 

Maar wie zijn deze nieuwe collega's? Deze keer stellen we Jeffrey Wijers voor, onze kersverse accountmanager!

Hallo Jeffrey, Stel jezelf even voor...

Mijn naam is Jeffrey Wijers, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vrouw en 2 zoontjes in Krimpen aan den IJssel. Sinds 1 februari 2023 ben ik werkzaam bij Proxsys in de rol van Accountmanager.


Accountmanager, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?

Als Accountmanager ben ik het gezicht van Proxsys richting onze klanten en ben ik verantwoordelijk voor de tevredenheid van mijn klantenset. Ik help klanten verder te komen richting het moderne werken en zorg ervoor dat de afspraken duidelijk en geborgd zijn. 

Hierbij ben ik onderdeel van het klantenteam welke bestaat uit de Accountmanager, Techlead, Customer Success Manager en eventueel een Customer Success Consultant en/of Fieldengineer.


Wat kunnen we van jou verwachten de komende tijd?

De komende tijd zal ik mij focussen op de aan mij toegewezen klantenset en zal ik hen verder helpen richting de ‘Moderne Werkplek’. Hierbij is het uitgangspunt dat iedereen veilig kan werken en altijd dezelfde ervaring heeft, ongeacht of men zich op kantoor of op een andere locatie bevindt. 


Waar krijg jij energie van in je werk?

Ik krijg super veel energie van de fijne samenwerking met mijn collega’s en klanten. Ook vind ik het super gaaf om te zien hoe innoverend Proxsys is en dat echt overal aan gedacht is. Vanwege het uitgebreide portfolio is er eigenlijk niets wat we niet kunnen regelen om de klant verder te helpen en dit doe ik dan ook erg graag. 


Wat is je achtergrond?

Oorspronkelijk kom ik uit de techniek. Ik ben mijn loopbaan begonnen als Monteur Communicatie Installaties. Na een aantal jaar netwerken te hebben aangelegd ben ik aan de slag gegaan als Voice/IT engineer. 

Vanuit deze engineersrol ben ik uiteindelijk doorgestroomd naar de sales en inmiddels ben ik alweer ruim 8 jaar actief als Accountmanager. Tussendoor ben ik nog één jaar actief geweest als Technisch Consultant, maar in deze rol  kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het adviseren en verder brengen van klanten vanuit een sales rol.


Wat doe je het liefst op je vrije dagen?

Op mijn vrije dagen ga ik het liefst lekker op pad met mijn vrouw en twee zoontjes. Verder hou ik erg van motorrijden en ga ik graag een stukje touren met mijn Harley. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden of speel ik games op de PS5.  


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij een goede toevoeging voor het team van Proxsys? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Over de schrijver
Dagelijks werk ik met veel passie en plezier aan de marketing- en commmunicatie van Proxsys.