Proxsys aanwezig op Experts Live 2022
Proxsys aanwezig op Experts Live 2022
03 oktober 2022 
in Events

Proxsys aanwezig op Experts Live 2022

Dit jaar was het weer tijd voor Experts Live 2022! Experts Live Netherlands is hèt kennisevenement rondom Microsoft oplossingen. Experts Live Netherlands wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Microsoft community evenement van de BeNeLux.

Met 1200 bezoekers, 75 sprekers en 55 presentaties was het een zeer geslaagde editie van Experts Live op vrijdag 30 september 2022 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Was Proxsys ook aanwezig?

Uiteraard kon Proxsys niet ontbreken op dit evenement! 

We hadden een ruime stand bij de entree en 15 van onze collega's waren aanwezig om hun kennis een update te geven door aanwezig te zijn bij de diverse presentaties. Ook gaf onze eigen CTO/MVP Erik Loef een presentatie over het nut van een 'incident response plan' voor elk bedrijf!

Op de stand van Proxsys kon je op de foto met Bill Gates, je DJ-skills testen op de Mash machine of gamen met oude Windows versies (3.1, 95 & 98).

Check onze compilatievideo 

Ga jij volgend jaar ook mee?

 Ga jij volgende keer mee met team Proxsys naar het volgende event? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben regelmatig openstaande vacatures om onze verschillende afdelingen te versterken.Over de schrijver
Dagelijks werk ik met veel passie en plezier aan de marketing- en commmunicatie van Proxsys.