HNR Recruitment Event Juli 2022 | Proxsys | Alles-of-niets-ICT
Recruitment Event Juli 2022 - HNR
11 juli 2022 
in Events

Recruitment Event Juli 2022 - HNR

Mensen werken samen met mensen. Hierbij is een persoonlijke klik van groot belang. De juiste persoonlijke match vergroot de kans op een fijne en langdurige samenwerking. Bij HNR | Het Nieuwe Recruitment staat de persoon centraal. Het gaat tenslotte om een klik en die komt van twee kanten. Voor werkzoekenden en bedrijven pakt HNR de (gehele) recruitment op een andere manier aan. Met energie, passie en creativiteit.

Daarom koos Proxsys in juni 2022 voor de creativiteit van HNR bij het organiseren van een eerste recruitment event op woensdag 6 juli 2022. Maar liefst 15 geïnteresseerde personen kwamen naar het evenement waar ze doormiddel van o.a. speeddates, een foodtruck diner en een interactieve quiz kennis konden maken met Proxsys.

Enkele reacties van de aanwezige kandidaten:

‘’ Wilde je even zeggen dat wat de uitkomst ook is dit echt een super mooie, gave manier is om te solliciteren’’.

‘’ Het was een hele nieuwe ervaring en blij die meegemaakt te hebben. Proxsys en zijn werknemers kwamen bij mij ook over als een leuk bedrijf waar veel afwisseling en uitdaging te vinden is’’.

‘’ Ik heb veel geleerd, meegekregen en zeker ook energie opgedaan door jullie, PROXSYS en alle deelnemers. Cool concept, keep it going!’’.

‘’ Ik wil jullie allemaal bij deze complimenteren en bedanken voor de manier waarop jullie ons/ potentiële kandidaten hebben ontvangen. Ik was zeer aangenaam verrast van de manier waarop jullie dit evenement hebben opgezet. Jullie hebben allemaal heel veel detail erin gestoken zoals ontvangst, hapjes, foodtruck, goodies. Ook de commitment van jullie allemaal om nog tot zo laat door te gaan op zo een dag’’.

Sfeerimpressie

Sluit jij je aan bij Proxsys?

Wil jij ook kennismaken met Proxsys als nieuwe potentiële werkgever? Bekijk dan onze vacatures, neem contact met ons op of kom gewoon een keer langs bij één van onze vestigingen. 

Over de schrijver
Dagelijks werk ik met veel passie en plezier aan de marketing- en commmunicatie van Proxsys.